Vårt Erbjudande

Vi vänder oss till offentliga och kommersiella beställare i Göteborgsområdet från Kungsbacka i söder till Kungälv i norr och Alingsås & Borås i öst. Vi åtar oss entreprenader upp till ca 50 mkr och byggserviceuppdrag i hela regionen.

Entrepenad

Vi utför total- liksom utförandeentreprenader på renoverings- och nybyggnadsprojekt.  Oavsett om vi arbetar med partnering eller inte kommer vi att bjuda in dig i processen och ge dig ett fågelperspektiv. På så vis bygger vi tillit som tar projektet i hamn på bästa tänkbara vis.

Vill du veta mer kontakta:
Lars Hallberg
lars@byggspecialisten.com
0707-25 53 02

Byggservice

Vår byggserviceorganisation finns ständigt närvarande och vi har byggt upp en flotta med välfyllda bilar som snabbt kan finnas där för dig. Byggserviceavdelningen genomför mindre entreprenader såsom lägenhetsrenoveringar och lokalanpassningar men även akut felavhjälpning när så krävs.

Vill du veta mer kontakta:
Fredrik Larsson
fredrik@byggspecialisten.com
0725-47 17 10

Kontorsanpassningar

Ett av Byggspecialistens specialområden är kontorsanpassningar där vi har stor vana av att arbeta nära pågående verksamheter. Vi vet hur viktigt det är att visa hänsyn till pågående verksamheter. Vi är gärna med dig som beställare i dialogen med övriga hyresgäster så att vi kan förklara hur processen ser ut och när arbetet kan tänkas störa.

Vill du veta mer kontakta:
Magnus Bratland
magnus@byggspecialisten.com
0707-60 18 17

Refferenser

Bostadsutvecklare

Sedan 2010 har vi arbetat med egenutveckling av bostadsprojekt. Vi vill bygga riktigt bra bostäder och attraktiva bostäder som man trivs i länge. Nedan ser du några utav våra projekt.
INGAREDSPROMENADEN
Ingaredspromenaden är perfekt för barnfamiljen som söker ett tryggt boende eller för det medelålders paret som söker bekvämlighet genom radhusets alla fördelar i förhållande till den stora villan.
Ängspromenaden
Mellan Göteborg och Alingsås ligger naturnära och barnvänliga Ingared, 25 minuter från Göteborg och 10 minuter från Alingsås.
ORUST MARINA
Orust marina är vackra nybyggda hus i havsnära bomiljö.