Fågelperspektiv

Måsen har vi burit med oss sedan starten 1993. Det är givetvis en symbol för västkusten där vi hör hemma men den symboliserar också fågelperspektivet. Liksom en mås tar höjd för att orientera sig låter vi våra kunder få full insyn i våra gemensamma projekt. Här berättar vi mer om hur vi jobbar för att bygga tillit i relationen med våra kunder.
En mås som flyger.

Fågelperspektivet ger överblick

Du som handlar upp en entreprenad förväntar dig att vi som entreprenör leverera rätt kvalité, i rätt tid och till rätt kostnad. Det ser vi som en självklarhet! Men för att göra detta på bästa sätt behöver vi en tät dialog med dig som kund. Genom fågelperspektivet får du en överblick över hur det går och vi kan löpande utveckla projektet och relationen. Vi vet också att du som beställare kan ha en tillvaro där det är svår att hinna med, där kommer tilliten in. Du ska veta att vi arbetar för dig och ditt projekts bästa även om du inte hinner titta in fullt så ofta som du önskar.

Fågelvägen är den snabbaste vägen

Fågelperspektivet ger oss en överblick som tillåter oss att vara snabba, fågelvägen är som bekant den snabbaste vägen. Vår byggserviceorganisation cirkulerar, likt en flock måsar, ständigt runt i regionen på stora och små uppdrag. Sannolikheten att någon av våra servicebilar finns i närheten när du behöver oss är alltså stor. Därtill har vi ett väldigt stort kontaktnät inom alla yrkeskategorier så behöver du hjälp kan vi nästan garantera att vi sitter på en kontakt som snabbt kan hjälpa dig, här och nu.

Vi bygger bon för en hållbar framtid

Sedan några år tillbaka har vi börjat utveckla egna bostadsrätter där vi får vara med från första idé till slutbesiktning. Vi vet hur viktigt det är med trygga hem för alla människor. Vi vet också hur viktigt det är att bygga hållbart i en tid då alla noga måste rannsaka sin verksamhet ur ett hållbarhetsperspektiv. Därför vill Byggspecialisten gå i bräschen för att kunna bygga bostäder som vi och kommande generationer kan vara riktigt stolta över.

Vill du FÅ Ditt projekt att Lyfta?
Lyft det med oss

031-19 49 00info@byggspecialisten.com